Ronald hair

Een kapsalon waar je terecht kunt voor het juiste kapsel dat bij jou past.

Wij geven je graag advies over de nieuwste haartrends, en wat er met jouw haar mogelijk is.

N

De nieuwste haartrends

N

gezellig en belevenisvol

N

alles is mogelijk

Kinderkapper Amsterdam


Veel ouders kennen het probleem, een kind dat nodig naar de kapper moet, maar die dat echt vervelend vindt, zelfs bij een kinderkapper in Amsterdam, niet ver van Diemen. Je kind zet de hele kapsalon op stelten, wat als ouder erg ongemakkelijk voelt. Gelukkig zijn onze kappers gespecialiseerd in het knippen van kinderen. Zij hebben een kappersopleiding gevolgd waarin pedagogische vaardigheden een belangrijk onderdeel vormen. Daardoor kunnen zij goed omgaan met je kind.

De gespecialiseerde kinderkapper in de buurt van Diemen en Amsterdam

Onze gespecialiseerde kappers maken het kappersbezoek van je kind een feestje. Ze stellen je kind gerust, vertellen het wat er gaat gebeuren en maken de knipbeurt leuk door lekker te dollen met je kind. Zo wil je kind elke week wel naar de kapper! Kom daarom naar de kinderkapper in de nabijheid van Diemen en Amsterdam.

De goede opleiding van onze vriendelijke kappers

Onze kappers zijn goed opgeleid. Niet alleen leren zij omgaan met kinderen, maar ook worden zij op de hoogte gebracht van de laatste trends op kappersgebied, de nieuwste behandelmethoden en de beste producten voor ieder haartype. Zo weet je zeker dat jij én je kind op een professionele manier geknipt worden bij de kinderkapper in Duivendrecht, vlakbij Amsterdam en Diemen.

Maak een afspraak voor jezelf en je kind

Wanneer je naar de kapper gaat en ook je kind een knipbeurt nodig heeft, is het natuurlijk fijn als jullie na elkaar geknipt kunnen worden. Meld het ons dat je samen met je kind komt, dan plannen we jullie tegelijk of na elkaar in. Zo hoef je maar één keer naar de kinderkapper in de buurt van Diemen en Amsterdam te komen. Dat scheelt een hoop tijd! Je maakt eenvoudig zelf een afspraak op onze website. Natuurlijk mag je ons ook even bellen op 0206901402.

Heeft u een vraag?

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:0 - 17:30
 • WO
  09:0 - 17:30
 • DO
  09:0 - 17:30
 • VR
  09:0 - 20:00
 • ZA
  09:0 - 16:0
 • ZO
  Gesloten