Ronald hair

Een kapsalon waar je terecht kunt voor het juiste kapsel dat bij jou past.

Wij geven je graag advies over de nieuwste haartrends, en wat er met jouw haar mogelijk is.

N

De nieuwste haartrends

N

gezellig en belevenisvol

N

alles is mogelijk

Kapsalon dames


Je kent het vast wel, je hebt de hele middag in de kapsalon gezeten en verschillende dames zijn met je haar bezig geweest, maar toch ben je niet tevreden. Het is nog net iets te lang, juist te kort of je haar is niet gestyled zoals jij het wilt. En daar betaal je dan zoveel geld voor? Niet bij onze dameskapsalon in Duivendrecht. Bij ons krijg je waar voor je geld en precies dat kapsel dat je wilt.

Professioneel geknipt bij de kapsalon voor dames en heren in Duivendrecht

Bij kapsalon Ronald Hair, dé dameskapsalon in Duivendrecht, word je professioneel geknipt door onze goed opgeleide kappers. Zij doen er alles aan om jou tevreden de deur uit te laten lopen. Welk kapsel je ook wilt, er is van alles mogelijk. We bekijken samen met jou welke wensen je hebt en bekijken dan welk kapsel het best bij je past. Wil je je haar verven? We zoeken de kleur uit die het best past bij jouw gezicht. Onze kappers geven persoonlijk advies, zodat jij optimaal tevreden bent.

Onze verschillende behandelingen

Je kunt bij ons terecht voor verschillende behandelingen. Afhankelijk van hoe lang je een bepaalde kleur wilt houden, kiezen we samen met jou de juiste kleurbehandeling. Wil je een knallende kleur, maar moet die na een tijdje ook weer verdwenen zijn? Kies dan voor een kleurspoeling. Wil je een subtiele blonde kleur die wat langer blijft zitten. Ga dan voor een coupe soleil. Ook voor andere behandelingen, zoals permanenten, draaien onze goed opgeleide kappers hun hand niet om. Bij deze dameskapsalon in Duivendrecht is bijna alles mogelijk!

Je bent altijd welkom in onze gezellige salon, met en zonder afspraak

Kom langs in onze gezellige dameskapsalon in Duivendrecht, waar we je met open armen ontvangen met een lekker kopje koffie. We bespreken je wensen, geven je persoonlijk advies en gaan aan de slag. Je kunt bij ons terecht met en zonder afspraak, ook op vrijdagavond. Wil je er zeker van zijn dat we alle tijd voor je hebben? Maak een afspraak via 0206901402.


Heeft u een vraag?

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:0 - 17:30
 • WO
  09:0 - 17:30
 • DO
  09:0 - 17:30
 • VR
  09:0 - 20:00
 • ZA
  09:0 - 16:0
 • ZO
  Gesloten