Ronald hair

Een kapsalon waar je terecht kunt voor het juiste kapsel dat bij jou past.

Wij geven je graag advies over de nieuwste haartrends, en wat er met jouw haar mogelijk is.

N

De nieuwste haartrends

N

gezellig en belevenisvol

N

alles is mogelijk

Kapper Diemen


Ben je op zoek naar een kapper bij jou in de buurt van Diemen, Diemen-Zuid of Amsterdam-Zuidoost? Kom eens langs bij kapsalon Ronald Hair in Duivendrecht. Wij hebben regelmatig leuke acties, waardoor het extra aantrekkelijk wordt om geknipt te worden door een van onze goed opgeleide kappers, die je graag van persoonlijk advies voorzien. In onze kapsalon nabij Diemen werken ze met de beste producten van merken als Wella en Redken.

De meest aantrekkelijke acties bij de kapper in de buurt van Diemen, Diemen-Zuid en Amsterdam-Zuidoost

Houd onze website en Facebookpagina in de gaten voor de beste acties. Zo wordt een knip- of verfbeurt in onze kapsalon in Amsterdam-Zuidoost wel heel aantrekkelijk! Krijg bijvoorbeeld korting op een behandeling of ontvang een fijn verzorgingsproduct cadeau. Zo verzorg je ook thuis je haar met de beste producten, zodat je zo lang mogelijk van je schitterende kapsel geniet.

Ontvang tips van onze haarexperts

Onze kappers delen hun kennis graag met jou. Dat doen ze niet alleen in onze gezellige kapsalon nabij Diemen, maar ook op onze Facebookpagina worden regelmatig goede tips gedeeld. Zo houd je je haar altijd in topconditie. Heeft je haar een oppepper nodig? Kom langs in onze moderne en gezellige kapsalon in Duivendrecht, dan verwennen we jou en je haar met een uitgebreide verzorgingsbehandeling.

Geef je haar een boost!

Heb je een probleem met je haar, zoals dunner wordend haar, lang haar dat steeds afbreekt of heeft je haar weinig volume? Er is een oplossing! Geef je haar een boost met onze fijne verzorgingsproducten en met een goede behandeling van de kapper in de regio Diemen, Diemen-Zuid en Amsterdam-Zuidoost.

Maak eenvoudig een afspraak op onze website

Moet je naar de kapper en zoek je er een in Diemen, Diemen-Zuid of Amsterdam-Zuidoost? Maar weet je niet wanneer je precies tijd hebt? Je kunt in onze kapsalon in Duivendrecht ook terecht zonder afspraak. Als je wel een afspraak maakt, hoef je zeker niet te wachten. Je maakt eenvoudig een afspraak op onze website, maar je mag ons natuurlijk ook altijd even bellen. Je bereikt ons op 0206901402.

Heeft u een vraag?

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:0 - 17:30
 • WO
  09:0 - 17:30
 • DO
  09:0 - 17:30
 • VR
  09:0 - 20:00
 • ZA
  09:0 - 16:0
 • ZO
  Gesloten