Ronald hair

Een kapsalon waar je terecht kunt voor het juiste kapsel dat bij jou past.

Wij geven je graag advies over de nieuwste haartrends, en wat er met jouw haar mogelijk is.

N

De nieuwste haartrends

N

gezellig en belevenisvol

N

alles is mogelijk

Kapper Bijlmer


Ronald Hair is niet zomaar een kapper in Duivendrecht, die ook goed bereikbaar is vanuit bijvoorbeeld de Amsterdamse wijken Betondorp en Bijlmer. Wij doen er alles aan om je haar in topconditie te houden, zodat je nog lang kunt genieten van een schitterend kapsel. Hiervoor werken onze deskundige kappers met de beste producten van gerenommeerde merken.

Bijzonder haar? De kapper in de omgeving Bijlmer, Betondorp en Duivendrecht houdt het in topconditie

Heb je een schitterende haardos, maar heeft jouw haar een speciale behandeling nodig, omdat je bijvoorbeeld kroeshaar, heel dun haar of juist heel dik haar hebt? Niet iedere kapper in de buurt van Duivendrecht, Betondorp of de Bijlmer kan hiermee omgaan. Onze gespecialiseerde kappers draaien hun hand echter nergens voor om en weten precies welke verzorging jouw haar nodig heeft om het weer te laten stralen!

Advies over de nieuwste haartrends

Wanneer je langskomt bij dé kapper in Duivendrecht, vlakbij Betondorp en de Bijlmer, hebben wij alle tijd voor je. We bespreken allereerst je wensen en bekijken welk kapsel het best bij je past. Natuurlijk wil je een kapsel dat geknipt is volgens de nieuwste haartrends. Maar je wilt ook dat het kapsel van jouw keuze past bij jouw gezicht en de kleur van je huid en ogen. Daarom geven onze professionele haarstylisten je persoonlijk advies.

Haal inspiratie uit ons modellenboek

Je wilt graag eens wat anders met je haar, maar je weet niet zo goed wat. Gelukkig biedt ons modellenboek dan uitkomst. Kom langs bij de kapper in Duivendrecht, tussen Betondorp en de Bijlmer. Hier heb je de keuze uit de mooiste kapsels. Verder adviseren onze haarstylisten je graag. Ze passen het kapsel van je keuze helemaal aan aan je wensen en op je gezicht.

Maak een afspraak en laat het kapsel van je dromen aanmeten

Je kunt bij ons met én zonder afspraak terecht, maar wanneer je een totale make-over van je haar wilt, kun je het best een afspraak maken bij de kapper in Duivendrecht, niet ver van Betondorp en de Bijlmer. Dan hebben we alle tijd om je goed advies te geven en al je wensen te bespreken. Maak een afspraak op onze website of bel 0206901402.


Heeft u een vraag?

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:0 - 17:30
 • WO
  09:0 - 17:30
 • DO
  09:0 - 17:30
 • VR
  09:0 - 20:00
 • ZA
  09:0 - 16:0
 • ZO
  Gesloten