Ronald hair

Een kapsalon waar je terecht kunt voor het juiste kapsel dat bij jou past.

Wij geven je graag advies over de nieuwste haartrends, en wat er met jouw haar mogelijk is.

N

De nieuwste haartrends

N

gezellig en belevenisvol

N

alles is mogelijk

Kapper Amstelkwartier


Ben je net komen wonen in het Amstelkwartier en ben je op zoek naar een goede kapper? Kom eens langs in de gezellige salon van Ronald Hair, dé kapper in Duivendrecht, niet ver van het Amstelkwartier. Wij ontvangen je graag met een lekker kopje koffie en bespreken eerst rustig je wensen. Hoe wil je je haar geknipt hebben? Wil je ook een nieuw kleurtje in je haar? Of wil je een andere behandeling, zoals permanenten? Alles is mogelijk bij dé kapper vlakbij het Amstelkwartier.

Deze kapper in de buurt van het Amstelkwartier gaat voor kwaliteit

Wij bieden een unieke combinatie van factoren waardoor wij met recht kunnen zeggen dat wij gaan voor kwaliteit. We hebben niet alleen goed opgeleide kappers in dienst, maar luisteren nog echt naar uw wensen en geven u persoonlijk advies. Daarnaast werken wij met de beste verzorgingsproducten van de beste merken, zoals Wella en Redken.

Kies een schitterend kapsel uit ons modellenboek

Wil je een keer wat anders, maar weet je nog niet zo goed wat je met je haar wilt? Neem eens een kijkje in ons modellenboek. Hier vind je de mooiste kapsels, voortkomend uit de laatste trends. Kies een kapsel uit en onze goed opgeleide kappers realiseren het kapsel van je dromen zo goed mogelijk. Hierbij geven ze je persoonlijk advies, zodat het kapsel goed past bij je gezicht, de kleur van je huid en ogen.

Maak een afspraak in onze gezellige salon

Kom eens langs in onze gezellige salon, waar we je ontvangen met een lekker kopje koffie of thee. Je kunt bij ons terecht met of zonder afspraak en ook op vrijdagavond kun je naar de kapper bij jou in de buurt van het Amstelkwartier. Wil je er zeker van zijn dat we tijd voor je hebben? Bel ons dan voor een afspraak. Ons telefoonnummer is: 0206901402.


Heeft u een vraag?

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:0 - 17:30
 • WO
  09:0 - 17:30
 • DO
  09:0 - 17:30
 • VR
  09:0 - 20:00
 • ZA
  09:0 - 16:0
 • ZO
  Gesloten