Ronald hair

Een kapsalon waar je terecht kunt voor het juiste kapsel dat bij jou past.

Wij geven je graag advies over de nieuwste haartrends, en wat er met jouw haar mogelijk is.

N

De nieuwste haartrends

N

gezellig en belevenisvol

N

alles is mogelijk

Herenkapsalon Betondorp


Kom langs bij de moderne herenkapsalon aan de rand van Betondorp, in Duivendrecht. Onze goed opgeleide kappers zijn op de hoogte van de nieuwste trends op haargebied en meten alle soorten kapsels bij je aan. Hierbij bekijken we eerst welk soort kapsel het best bij jouw gezicht past. Daarna bekijken we samen met jou de mogelijkheden en dan gaan we aan de slag!

Heerlijk ontspannen bij de herenkapsalon niet ver van Betondorp

Na je bezoek aan de salon van Ronald Hair, de herenkapsalon vlakbij Betondorp ben je totaal ontspannen. Wij leggen je namelijk compleet in de watten wanneer je bij ons langskomt. We ontvangen je met een lekker vers kopje koffie en bekijken wat je wensen zijn. We meten het kapsel aan dat jij wilt en verven je haar eventueel in de kleur die jij wilt. De herenkapper in de buurt van Betondorp draait zijn hand nergens voor om!

Totale verzorging met de producten van de beste merken

Een mooi kapsel begint bij de beste verzorging met verzorgingsproducten van gerenommeerde merken. Daarom werkt onze goed opgeleide herenkapper in de salon vlakbij Betondorp met haarverzorgingsproducten van bekende merken als Redken en Wella. Zo ziet uw kapsel er nog lange tijd verzorgd uit.

Knippen met en zonder afspraak

In onze herenkapsalon in de buurt van Betondorp knipt een professionele herenkapper u met of zonder afspraak in onze salon vlakbij Betondorp. Wil je er echter zeker van zijn dat wij direct tijd voor je hebben? Bel ons dan even voor een afspraak op 0206901402. Je bent ook welkom in onze moderne herenkapsalon in de nabije omgeving van Betondorp op vrijdagavond.


Heeft u een vraag?

 • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid

Openingstijden


 • MA
  Gesloten
 • DI
  09:0 - 17:30
 • WO
  09:0 - 17:30
 • DO
  09:0 - 17:30
 • VR
  09:0 - 20:00
 • ZA
  09:0 - 16:0
 • ZO
  Gesloten